Professionelt skærebræt i plast på mål
Skærebrættet er vores arbejdsstation i køkkenet og typisk det første redskab, vi finder frem, når vi skal lave mad.
Derfor er det selvfølgelig vigtigt at have udstyret i orden. Hos Plastshoppen kan du købe de samme skærebrætter, som vi sælger til restauranter, slagterier, osv.
Du kan selv vælge mål og tykkelse, og vi skærer brættet helt gratis. Vi har fra 10 mm helt op til 100 mm i tykkelsen.
Du får et professionelt skærebræt, som passer præcis til dit køkken eller virksomhed.
Vores skærebrætter er fremstillet i plast-typen PE, som er et fødevaregodkendt materiale, som er let at rengøre og er resistent overfor kemikalier,
så det ikke tager skade ved rengøring.
Materialet er meget solidt og suger ikke væsker og fugt.
Hvordan rengør man et skærebræt rent?
Et skærebræt i plast er let at rengøre og suger ikke væsker som kødsaft og andet. Det er tilstrækkeligt at vaske det af i hånden med varmt vand og opvaskemiddel. Et skærebræt i plast tåler også opvask, men opvask i hånden slider mindre på brættet.


Hvornår skal jeg skifte skærebræt?
Når dit skærebræt har fået mange små revner og sprækker efter lang tids brug,
så bør du skifte til et nyt. Et nyt skærebræt er mere hygiejnisk,
da det er lettere at rengøre og bakterier har sværere forhold på en ny glat overflade.
Med det rigtige værktøj kan du også høvle et par millimeter af brættet. Så er skærebrættet så godt som nyt igen.
Det er en af fordelene ved et tykkere skærebræt i f.eks. 30 mm og op.
Hvor stor skal mit skærebræt være?
Det er vigtigt, at skærebrættet ikke er for lille, da det kan blive akavet at bruge og potentielt farligt. Bruger du en stor kniv, så brug også et stort skærebræt. Der skal gerne være plads til at lægge dine råvarer til side på brættet, uden at din arbejdsplads bliver begrænset for meget.
Du kan vælge nøjagtige mål hos os, så du kan få et stort skærebræt, der stadig passer perfekt imellem køkkenvasken og komfuret eller passer perfekt ned i skuffen.
Tykkelsen handlere mere om præference.

